Sista minuten resor

Nyhetsportalen.se Skapa ett konto på Nyhetsportalen och få nyheter precis som du själv vill! Du kan välja vilka tidningar som visas, få nyheter som email och mycket mer. Nyhetsportalen.org
Denna sida är tyvärr ej ännu möjlig att syndikera. Premiumkonto
Meny
Visa nyheter
 Startsida
  - Tidslinjer
  - Toppnyheter
 Dina sidor
  - Din startsida
  - Dina filter
 Information
  - Kontakt
  - Tjänster
  - Fria tjänster
 Exporter
  - RSS
  - Webbnyheter
 Registrera nytt konto
Login 
Lösenord 
Glömt lösenord/login?
Sektioner
 Inrikes -  Utrikes - Nöje
 Sport - Ekonomi - Teknik
Artikelsök
 
 
Besök våra sponsorer!
Idén

Varför Nyhetsportalen.se?
Idén till Nyhetsportalen.se föddes under det senaste kriget i Irak. Många källor rapporterade inkonsekvent om olika händelser. Samtidigt kandiderade Arnold Schwarzenegger till guvernör i Kalifornien. Vi ville på ett snabbt och smidigt sätt kunna få en överblick över nyhetsflödet, och även kunna få ett djup i det; Hur var Arnold Schwarzenegger kopplad till Irak-kriget? Går det att sammanställa en koppling mellan hans kandiderande till guvernör till Bushs politik i Irak?

Såhär i efterhand kan vi meddela att jovisst, det gör det, semantiken i rubriker är inte så krånglig och det är fullt möjligt att kunna utläsa kopplingar. Lite naivt blir det - men intressant. Detta är något vi här på Nyhetsportalen.se kommer att återkomma till när vi känner att tiden är mogen för det. Under tiden hoppas vi kunna släcka våra användares törst efter information och kunskap genom att erbjuda en snabb, tillförlitig och praktisk tjänst. Nyhetsportalen.se är och kommer alltid att vara en gratistjänst i sin grundform, tanken är inte att tjäna pengar på sidan utan att tjäna ett gott syfte i form att av att hålla människor informerade om vad som händer i världen.

Vad kommer att hända i framtiden? Innan Nyhetsportalen.se kom till hade vi rätt så långt gångna planer på att bygga en webbplats liknande http://www.mediekritik.nu/, vilket är en väldigt spännande webbplats där användare kan diskutera och protestera mot hur media rapporterar om olika händelser. Vårt mål är inte att kopiera andras idéer, utan att vara dem som blir kopierade. Vårt mål är inte att vara överflödiga, utan minimalistiska och effektiva. Vi kommer aldrig att låta tekniken gå ut över användaren. Nyhetsportalen.se är till för att användas av vanliga användare i sitt dagliga surfande - så kommer det alltid att vara. Alla är vi idealister någonstans, och på Nyhetsportalen.se bultar hjärtat för ett gratis Internet.

För oss finns det ingen större belöning än att få feedback ifrån våra användare om vår webbplats, skäll eller beröm - oavsett visar det att du bryr dig. Det gör vi också.


Skicka feedback till Nyhetsportalen.se här:
Var vänlig och observera att Nyhetsportalen.se ej är en nyhetsbyrå. Vi publicerar inga nyheter.
Din emailaddress:

Ditt meddelanden:

Spamskydd: 16 + 1 = ?
Nyhetsportalen.se tar ej ansvar för felaktigheter i publicerad data.
Datum representerar då Nyhetsportalen.se importerade nyheten.
(c) Nyhetsportalen ® 2003-2007.