Sista minuten resor

Nyhetsportalen.se Skapa ett konto på Nyhetsportalen och få nyheter precis som du själv vill! Du kan välja vilka tidningar som visas, få nyheter som email och mycket mer. Nyhetsportalen.org
Denna sida är tyvärr ej ännu möjlig att syndikera. Premiumkonto
Meny
Visa nyheter
 Startsida
  - Tidslinjer
  - Toppnyheter
 Dina sidor
  - Din startsida
  - Dina filter
 Information
  - Kontakt
  - Tjänster
  - Fria tjänster
 Exporter
  - RSS
  - Webbnyheter
 Registrera nytt konto
Login 
Lösenord 
Glömt lösenord/login?
Sektioner
 Inrikes -  Utrikes - Nöje
 Sport - Ekonomi - Teknik
Artikelsök
 
 
Besök våra sponsorer!
Övrig information

Örigt information.
Vad är Nyhetsportalen.se?
Nyhetsportalen.se har som mål att ge dig möjligheten att snabbt kunna överblicka dagsaktuella nyheter. Siten har inget vinstintresse utöver att täcka löpande kostnader. Det finns inte heller någon politisk agenda. Vi väljer källor efter dagsformen och kvalitén på till exempel exporter ifrån tidningarna.

Vem står bakom Nyhetsportalen.se?
Personerna bakom nyhetsportalen.se är för nuvarande Hjalmar Wåhlander, webmaster och tekniskt ansvarig. Övriga personer som hjälpt till med idéer, korrekturläsning och utveckling är bland annat Erik Hansson, Dan Nilsson, Johan Wilhelmsson med flera.

Vad erbjuder Nyhetsportalen.se?
Vi erbjuder användaren en aktuell nyhetsöversikt med både bredd och djup. Inga nyheter lagras eller publiceras på Nyhetsportalen.se utan presenteras alltid på respektive tidnings webbplats. Vi förmedlar även rubriker till andra parter via RSS. Vi har vid författandet av denna text (2004-04-12) cirka 113000 rubriker i våran databas. Antalet rubriker som samlas in per månad börjar närma sig 20000 i och med att antalet källor utökas.

Teknisk information:
Siten drivs på en helt vanlig Linuxmaskin med Apache, PHP och MySQL. I bakgrunden är det Perl som körs för att samla in nyheter. Detta görs primärt via exporter ifrån tidningarna men även i vissa fall med sk. webscraping.

Kontaktinformation.
Hjalmar Wåhlander - webmaster@nyhetsportalen.se Ifall ni behöver kontakta mig via telefon / vanlig post var god skicka ett email för uppgifter.


Skicka feedback till Nyhetsportalen.se här:
Var vänlig och observera att Nyhetsportalen.se ej är en nyhetsbyrå. Vi publicerar inga nyheter.
Din emailaddress:

Ditt meddelanden:

Spamskydd: 16 + 4 = ?
Nyhetsportalen.se tar ej ansvar för felaktigheter i publicerad data.
Datum representerar då Nyhetsportalen.se importerade nyheten.
(c) Nyhetsportalen ® 2003-2007.