Roliga klipp och filmer.

Nyhetsportalen.se Skapa ett konto på Nyhetsportalen och få nyheter precis som du själv vill! Du kan välja vilka tidningar som visas, få nyheter som email och mycket mer. Nyhetsportalen.org
Denna sida är tyvärr ej ännu möjlig att syndikera. Premiumkonto
Meny
Visa nyheter
 Startsida
  - Tidslinjer
  - Toppnyheter
 Dina sidor
  - Din startsida
  - Dina filter
 Information
  - Kontakt
  - Tjänster
  - Fria tjänster
 Exporter
  - RSS
  - Webbnyheter
 Registrera nytt konto
Login 
Lösenord 
Glömt lösenord/login?
Sektioner
 Inrikes -  Utrikes - Nöje
 Sport - Ekonomi - Teknik
Artikelsök
 
 
Besök våra sponsorer!
Vad säger andra om Nyhetsportalen.se?

Vad tycker andra om Nyhetsportalen.se?

Nod32.se
Nod32.se är en nystartad webplats som marknadsför antivirusprogramvaran Nod32. Nod32.se har på sin webplats utnyttjat Nyhetsportalen's filterfunktion för att göra sin webplats mer dynamisk och relevant för sina besökare. Genom att filtrera nyheter ifrån teknik-tidningar med nyckelord i kategorin virus och antivirus får Nod32.se en extra funktion att erbjuda sina besökare.

Mikael på nod32.se berättar om sin upplevelse med Nyhetsportalen.se: "När väl Hjalmar berättade om filterfunktionen för oss på nod32.se så förstod vi ganska snabbt att den skulle vara till nytta för oss. Detta för att göra vår sida mer intressant för våra besökare och att ge våra kunder en samlad bild om vad som händer ute i media angående virus och IT-säkerhet."
Succé Dagbok på nätet
Succe.com är en mötesplats för bloggare och dagboksskrivare på internet. På förstasidan på succe.com visas aktuella nyheter ifrån Nyhetsportalen.se för att erbjuda mervärde och en snabb nyhetsöverblick till besökaren. Succe.com har under våran utvecklingsfas experimenterat med olika typer av filter för att hitta den perfekta avvägningen mellan mångfald och relevans.

Arto på succe.com berättar om nyhetsportalen.se: "Nyheterna som presenteras på dagboksportalen Succés indexsida är högt värderade både bland gäster och bland medlemmar. Som webbmaster uppskattar jag dessutom den snabba och lyhörda supporten. Vi använder javascriptexporten dels för enkelheten, men även för möjligheten att på ett smidigt sätt kunna påverka utseendet. Kort sagt: Tjänsten Nyhetsportalen.se erbjuder är utmärkt.".
InternetWorld
InternetWorld gav Nyhetsportalen.se 8 av 10 möjliga i sitt aprilnummer 2004.

InternetWorld skriver: Ett suveränt verktyg för den moderna människan. Här får du överblick över vad som händer i världen, via ett antal svenska tidningar.".
Tillbaka till föregående sida


Nyhetsportalen.se tar ej ansvar för felaktigheter i publicerad data.
Datum representerar då Nyhetsportalen.se importerade nyheten.
(c) Nyhetsportalen ® 2003-2007.